Warning: Undefined variable $page_settings in /home/frosopab/public_html/wp-content/uploads/cache/fd8305abea199ce6aff1076fadb51b027978e617.php on line 5

Warning: Attempt to read property "color_theme" on null in /home/frosopab/public_html/wp-content/uploads/cache/fd8305abea199ce6aff1076fadb51b027978e617.php on line 5
class="articles-template-default single single-articles postid-2114 5-populara-strander-och-badplatser-i-ostersund app-data index-data singular-data single-data single-articles-data single-articles-5-populara-strander-och-badplatser-i-ostersund-data">

5 populära stränder och badplatser i Östersund

Vatten är bevisat att låta dig hämta kraft och får pulsen att landa. Östersund ligger vid Sveriges femte största sjö och ger dig otroliga badmöjligheter. Vattnet är rent och håller en behaglig badtemperatur under sommarmånaderna.
Vissa år är varmare än andra och är du modig så finns det givetvis möjligheter även för vinterbad. Besöker du vinterbadet i Badhusparken till exempel så erbjuds inte bara bad i tunna utan även dopp i vak. Så vill du bada i Östersund så är det inte brist på vatten som sätter stopp i alla fall.

I Östersund finns flera stränder, badplatser och bryggor som ger dig förutsättningar för några timmar där du kan fylla på med energi.

Bynäset – Sandstrand vid Storsjöns på Frösön, inom gamla F4-området.

Kungsgårdsviken – Stenstrand i naturskönt läge på Frösön.

Göviken – Strand och båtbrygga mellan stadsdelen Lugnvik och Jamtli.

Frösö strand – Hög brygga och stenstrand på Frösön bortanför Vallsundsbron.

Minnesgärdet – Stenstrand vid Storsjön, stadsdelen Söder i Östersund.

Se gärna badkartan för fler tips och kartor

Och har du möjlighet att söka dig lite längre ifrån stan så är Lillsjön (stadsdel i Östersund), Hårkmobadet (Lits camping), Andersön, Hara Brygga, Månstabadet (Näkten), Forsaån (nära Pilgrimsstad) och Nulltjärn (Vålådalen) fina badplatser.

Skulle regnet få dig att tveka, så finns det stora möjligheter till återhämtning i vårt SPA. Eller ta med dig barnen för lek och aktivitering på Storsjöbadet.