Warning: Undefined variable $page_settings in /home/frosopab/public_html/wp-content/uploads/cache/fd8305abea199ce6aff1076fadb51b027978e617.php on line 5

Warning: Attempt to read property "color_theme" on null in /home/frosopab/public_html/wp-content/uploads/cache/fd8305abea199ce6aff1076fadb51b027978e617.php on line 5
class="map-template-default single single-map postid-2216 trailspar app-data index-data singular-data single-data single-map-data single-map-trailspar-data">

Frösö Park Trailrun

Hämta energi längs med Frösö Parks egen Trail run, med Jämtlands vackra fjäll och natur som ridå.

Ett smalt band av tallar skiljer stigen från stranden som till stora delar vetter mot Storsjöflaket, den stora öppen delen av Storsjön med Oviksfjällen och Åreskutan som fond. Kom ihåg att unna dig en paus under rundan och låt dig hänföras av den magiska utsikten.

Banan är markerad med hjälp av  små skyltar som har rosa symboler på sig. Allt för att du enkelt ska kunna ta dig runt och njuta av en härlig runda.

 

Femman – 5 km

Femman är en utmärkt runda för dig som vill varva ner med en promenad, eller få upp pulsen med löpning. På stigen känns doften av skog samtidigt som ett stilla kluckande av vågor hörs en fin sommardag. Ett lätt spår som fortfarande tar dig genom vår vackra natur.

Dessutom är spåret väldigt uppskattat av de som vill ta sig runt med mountainbike.

Bynäset – 7 KM

Känner du för en lite längre distans? Där Trail run passerar Bynäset kan du förlänga din runda genom att ta en tur runt halvön.

Rundan mäter cirka 7 kilometer och den är väl värd en tur. Det nyöppnade fritidsområdet bjuder på Frösöns kanske allra finaste stigcykling för den som är van att cykla mountainbike. Bitvis är det mycket rötter och en del tekniska utmaningar. Men rundan är precis lika fin att springa eller gå.