VÅRA AKTUELLA
ERBJUDANDEN & PAKET

SUPER SUMMER DEAL

I vår Super Summer Deal ingår övernattning i dubbelrum, stor frukostbuffé, spaentré och hela Frösö Parks aktivitetsutbud och träningspark.

LILLA SPAPAKETET

Prisvärt paket med övernattning och spa. Här ingår förutom inträde till spa vår spa-ritual med utvalda produkter för att förhöja din spaupplevelse.

  • Alla
  • SPA
  • KONFERENS
  • PAUS
  • PULS
  • FIRA
  • EVENEMANG

Att fira jul med alla släktingar kan ta på krafterna även fast man är med de man älskar allra mest. Vi erbjuder ett alternativ så långt ifrån julskinka och julgranskulor du kan komma.

Från 1095 kr/person

Vi bjuder in till Wake up Yoga och frukost under helgerna. Väck kroppen till liv med skonsamma och stärkande övningar för att sedan njuta av en lång mysig hotellfrukost i vår avslappnade restaurang.

195 kr/person

Kombinera möten med spa och lär känna varandra bättre under avslappnade former

Läs mer & boka

Allt är förberett för att ett effektivt mötesdygn i inspirerande miljö, dygnet börjar och avslutas med lunch

Läs mer & boka

Resvägen till Östersund behöver inte vara lång, konferenspaket inklusive helpension och flyg t.o.r

Läs mer & boka

Är en lyxig getaway där njutning står i fokus, låt kroppen få ro och återhämtning, själv eller tillsammans med någon du tycker om.

Från 1599 kr/person

Starta helgen på bästa vis. Checka in, koppla av och bara njut en stund innan spa och en romantisk 3-rätters middag väntar.

Från 900 kr/person

Prisvärt paket med övernattning och spa. Här ingår förutom inträde till spa vår spa-ritual med utvalda produkter för att förhöja din spaupplevelse.

Från 799 kr/person

Landa veckan som varit, och ladda upp för den som kommer. Brunchen står framdukad från kl 12.00 och sedan njuter ni av fri tillgång till vår spa- och relaxavdelning hela eftermiddagen.

Från 795 kr/person

Sviterna på femte våningen står till ert förfogande. Här väntar mousserande vin, fruktfat, choklad och självklart nyttjar ni både bubbelbadkaret och vår room-service. Ett riktigt skäm-bort-dig-paket som kanske rent av blir en gåva den här alldeles speciella dagen?

Från 2975 kr/rum

Med Storsjön och Oviksfjällen som ridå så är det inte konstigt att vår granne, Östersund-Frösö Golfklubb, är en av Sveriges vackraste golfbanor.

Från 1495 kr/person

Är ni en grupp och vill uppleva Frösö Park Spa tillsammans eller letar ni efter en bra aktivitet för möhippan eller svensexan?

Från 750 kr/person

Fotboll ger oss puls! Inte minst vårt kära Östersunds FK. Som officiell hotellpartner har vi ett riktigt bra erbjudande till dig. Ta med några vänner och titta på säsongens heta hemmamatcher.

Från 695 kr/person

Raketfri nyår för dig och din hund. Finns det något härligare än att gå in i ett nytt år med nya möjligheter och drömmar? Att skåla in sista dagen på året med nära och kära?

Från 1695 kr/pers

Ta med dig två kompisar och dela en svit på Frösö Park Hotel. Spa, relax, träning, god mat och mjuka hotellsängar. Varva ner och få lite tid för er själva.

Från 985 kr/person